Kirjoittaja

Tervetuloa Daily Nut-blogiini! Ihanaa, että löysit tänne.

Blogin takana olen minä, 28-vuotias raakaruoka- ja terveysentusiasti Helsingistä. Koulutukseltani olen muotoilija, luonteeltani pohdiskelija ja esteetikko.

Puhdas ruoka sekä leipominen ovat intohimoni ja kokkailu kuuluu jokaiseen päivääni. Ruokafilosofiani on yksinkertainen: puhdasta, terveellistä, hyvää. Vaikka pyrinkin syömään terveellisesti, olen herkuttelija isolla H:lla. Siksi raakaleivontaan tutustuminen puhtaine raaka-aineineen onkin ollut käänteentekevä asia elämässäni. Herkuttelu kun onnistuu nykyään hyvällä omatunnolla.

Haluni voida paremmin (ja terveemmin) ajoi minut joitain vuosia sitten myös gluteenittomaan ruokavalioon. Alku oli hankalaa ja maistui pahalta. Sitten löysin ja kehittelin reseptejä, joihin rakastuin. Nyt ei paluuta enää ole! Siksi blogini kaikki ohjeet ovat aina gluteenittomia ja mahdollisuuksien mukaan maidottomia. Uskon myös vahvasti paleo-ruokavalioon ja niitäkin ohjeita tulet varmasti löytämään Dailyn sivuilta.

Jokin aika sitten tajusin, että minähän oikeasti harrastan leipomista ja ruuanlaittoa! Käytän siihen paljon aikaa, olen innostunut uusista ohjeista sekä raaka-aineista ja tekemisen lopputulos palkitsee. Blogin perustaminen kyti mielessä jonkin tovin, kunnes päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Ihana ajatella, että voin pitää kirjaa omista onnistumisistani ja oivalluksistani keittiössä ja mahdollisesti inspiroida muitakin! Myös valokuvaus ja visuaalisuus yhdistyvät mukavasti ruokablogin pitämisessä. Olen soveltaja ja lähes jokainen resepti, jonka kohtaan, käy jonkilaisen muutoksen läpi keittössä. Haluan kehitellä, pistää oman panokseni, keksiä ja oivaltaa. Ja samalla oppia! Daily Nut on siis muistikirja parhaista tekeleistäni – minulle ja muille.

Blogini teemoihin kuuluu itsensä helliminen ja hyvänä pitäminen joka päivä. Päivittäin puhtaampi perusta!

Tervetuloa! Toivottavasti viihdyt.

Mainokset