blogi, uusimmat
Comments 2

Marjainen cashewmousse

Viime päivinä ei ole ollut juurikaan aikaa antautua keittotaidolle, joten esittelen nyt viime viikkoisen välipalaherkun, joka on syystä tai toisesta jäänyt arkistoihin lojumaan. Cashewmousse sopii terveelliseksi jälkiruoaksi tai vaikka välipalaksi. Maku on raikas ja koostumus pehmeän samettinen.

Marjainen cashewmousse, kahdelle (isompaan satsiin tuplaa ainekset)

80 g cashewpähkinöitä (liotettuna vähintään tunti, mielellään yön yli)

puolikkaan sitruunan mehu

2 dl marjoja (mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, herukkaa jne.)

puolikas banaani

1/3 tl vaniljajauhetta (suosin Urtekramin luomua)

1 tl hunajaa

Aja cashewpähkinät tasaiseksi tehosekoittimessa. Lisää kaikki muut ainekset joukkoon ja surauta sekaisin. Valmista!

Mainokset

2 Comments

  1. oih! onpa kaunis väri…tuo vois inspiroida vaikkapa neulomaan jotain yhtä kauniin väristä. Ja ostan huomenna tuota vaniljajauhetta jos jostain löydän…

    Tykkää

    • dailynut says

      Ihana ajatus neuloa jotain saman väristä! 🙂 Kannattaa katsoa vaikka Stockmannilta löytyykö Urtekramin luomuvaniljajauhetta.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s